Workshop Feestelijke hapjes maken
Het einde van het jaar nadert en de feestdagen komen weer in zicht. Wil je je gasten eens wat anders voorzetten dan een blokje kaas of worst, kom dan op 6 december om 19.00 naar de Verbinding in Vorchten voor een workshop ‘Feestelijke hapjes maken’.
In de workshop, die onder leiding staat van Edith Westendorp van EETIT, leer je verschillende hapjes maken. Van Spaanse/Italiaanse tapas tot Hollandse hapjes en Japanse sushi; vis, vlees, vegetarisch, voor ieder wat wils. Alleen of samen met anderen maak je een keuze uit diverse recepten die die avond gemaakt kunnen worden. Alles is duidelijk omschreven en eenvoudig te bereiden met goed verkrijgbare ingrediënten. Iedereen kan meedoen want culinaire ervaring is absoluut geen vereiste! De recepten krijg je mee naar huis zodat je er ook thuis zelf mee aan de slag kunt. Samen vormen de gerechtjes een gezellig buffet maar ook afzonderlijk komen ze goed tot hun recht. Geen ingewikkelde bereidingswijzen, puur van smaak en echt door iedereen te maken!
Tijdens deze avond mag van alles en moet niets, gezelligheid staat voorop! Kortom een avond van koken, proeven, genieten en inspiratie opdoen voor thuis.
Kosten voor de avond 25 euro per persoon, dit is inclusief koffie/thee en frisdrank. Alcoholische dranken voor eigen rekening.
Opgave bij Marina de Velde (marinadevelde@hotmail.com of via 064562888